Vaksina e Gripit

Vaksina e gripit është mënyra më e mirë për tu mbrojtur nga virusi i gripit. Ajo është një vaksinë e përvitshme e cila përshtatet ndaj ndryshimeve të shpeshta të virusit të gripit. Vaksina parandalon ndërlikimet e gripit si pneumonia apo meningiti dhe rekomandohet për fëmijët dhe të rriturit gjithashtu.

Vaksina duhet marrë çdo vit, përveç rasteve kur keni një problem shëndetësor që nuk ju lejon. Sezoni i gripit fillon çdo vit nga Tetori dhe të zgjasë deri në Mars të vitit pasardhës. Vaksinimi shkon pa probleme për shumicën e njerëzve por këshillohet të konsultoheni me një mjek.

Këtë vit ABC Health ofron vaksinën e gripit Influvac nga Abbott për fëmijë dhe për të rritur. Vaksina + Vaksinimi kushtojnë 1,200 lekë.

Thjesht paraqituni pranë ambienteve të ABC me një mjet identifikimi për tu vaksinuar.

 

The flu vaccine:

ABC is offering the influenza vaccine "flu shot" to all the patients starting this week. The vaccine is Influvac by Abbott and is available for 1,200 ALL including vaccination.

The flu shot is the best way to protect yourself from the flu virus and its complications like pneumonia or meningitis and is recommended for children and adults alike. The vaccine should be taken once a year and usually has no complications but it is recommended to consult with a doctor.

Just come by ABC Health with some ID and get your flu vaccine now.