ABC Health Medical Training do të ripërsëritë trajnimin:
 
Tema:  Trajnim infermieror për Ndihma e parë dhe reanimimi Kardio-Pulmonar
Data:  E enjte, 17 Nëntor 2016
Ora:  09:30-14:00 (gjysëm ore pushim në mes)
Kredite:  4 kredite nga QKEV
Kosto:  2,000 lekë të reja (duhet bërë si parapagese për të zënë vendin)
Vendndodhja:  Qendra Shendetësore ABC
 
Ju inkurajojmë që të rezervoni vendin duke bërë pagesën pranë ABC Health deri në fund të javës (dt 9 Shtator).
 
 
ABC Health
Rruga “Qemal Stafa” Nr. 260, Tiranë. (përballë me shkollën e Kuqe) 
tel: +355 (0)4 2234 105
cel: +355 (0)69 4096 078
email: info@abchealth.org