Në vazhdim të kërkesave të shumta nga mjekë për trajnim, ABC Health Medical Training do të zhvillojë një trajnim të akredituar për përdorimin e Ekos Obstetrike dhe Gjinekologjike. Detajet për kursin e parë që zhvillohet në 22 Shtator gjenden mëposhtë:
 
Tema:  Trajnim për mjekët e kujdesit parësor në përdorimin e Ekos Obstetrike dhe Gjinekologjike.
Lektorë:  Dr. Robert Qirko, Dr. Teuta Bare dhe Mjek Radiolog Bujar Gjikolli.
Data e fillimit:  22 Shtator 2016
Kohëzgjatja: 10 javë teorike, 2 javë praktikë
Oraret e leksioneve: Të Enjte 16:00 -  20:00 dhe Të Premte 14:00 - 18:00
Orari i praktikës: për tu vendosur, 2 javë intensive.
Kredite:  90 kredite nga QKEV
Kosto:  60,000 lekë të reja (2 këste nga 30,000; Nëse paguani menjëherë kosto: 55,000 lekë)
Vendndodhja:  Qendra Shendetësore ABC
 
Vendet e lira janë 5 nga 10 gjithsej. Ju inkurajojmë të rezervoni vendin duke bërë parapagesën e një kësti pranë ABC Health deri në datën 14 Shtator.
 
*Nëse dikush është nga rrethet apo dëshiron të paguajë në bankë dërgoni një email tek info@abchealth.org dhe do ju japim detajet e bankës.
 
Kontakt:
 
ABC Health
Rruga “Qemal Stafa” Nr. 260, Tiranë. (përballë me shkollën e Kuqe) 
tel: +355 (0)4 2234 105
cel: +355 (0)69 4096 078
email: info@abchealth.org