• Diplomuar si Mjeke e Përgjithshme nga Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Mjekësisë, në 1999.
  • E licensuar ne SHBA nga Bordi I Edukimit Mjeksor per Mjeket e Huaj (ECFMG) 2002
  • E specializuar ne Mjekesi Interne dhe Pediatri ne SHBA dhe është licensuar nga Bordi i Mjekëve Amerikanë.
  • Eksperience mbi 10 vjeçare në drejtimin e një qendre shëndetësore në SHBA.
  • Ka bere kerkime shkencore mjekesore dhe ka publikuar punen e saj ne Revistat Mjekesore ne SHBA.
  • Ka fokus të veçantë në Mjekësinë Parandaluese, Edukimin e nënave dhe kujdesin Pediatrik për fëmijët.
  • Kujdes për sëmundje kronike si Diabeti, Hipertensioni, sëmundjet Kardiake, Endokrine tek të rriturit.