Dr. Antoneta Zotaj

Biografia:

Diplomuar si Mjeke e Përgjithshme nga Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Mjekësisë, në 2004.

Ka përfunduar një internship dy-vjeçar mbi Mjekësinë e Familjes në Fondacionin Shëndetësor ABC në 2006

Ka kryer specializimin si Mjeke Familje në Departamentin e Mjekësisë së Familjes, Universiteti i Tiranës, 2013

E licensuar nga Bordi i Mjekëve Amerikanë

E certifikuar për ekografi për ekzaminimin abdominal, tiroid, të gjoksit si dhe ekzaminimet vaskulare dhe gjinekologjike.

Tani është mjeke me kohë të plotë në Fondacionin Shëndetësor ABC dhe drejtoreshë e departamentit të Edukimit Mjekësor.

E interesuar në shëndetin e grave dhe fëmijëve, problemet kronike, mikro-kirurgji, dhe në trajnimin e studentëve dhe mjekëve të rinj.

 

 

Dr. Sylvia Glenn

Biografia:

Dr. Sylvia ka përfunduar fakultetin e Mjekësisë në Queen’s University Belfast, UK.

Ajo është specializuar në mjekësinë familjare dhe është certifikuar si pjesëtare e Royal College of General Practitioners, në Londër.

Eshtë certifikuar me diplomë për Shëndetin Mendor, Gjinekologji & Obstetrik dhe në Shëndet Riprodhues dhe Seksual.

Ajo praktikon mjekësinë tashmë në Qendrën Shëndetësore ABC dhe në Angli, duke ruajtur licensën e saj Angleze nga General Medical Council, Londër.

Dr. Valbona Iljazi

Biografia:

Eksperience klinike ne mjeksi interne dhe familje ne USA 2012-2014

Certifikuar ne USA nga Bordi I Edukimit Mjeksor per Mjeket e Huaj (ECFMG) 2012

Certifikuar si trajnuese nga Akademia Europiane e Mjeksise se Pergjithshme 2009

E specializuar si Mjeke Familje prane Departamentit te Mjeksise se Familjes, Tirane 2006

2 vite praktikë në mjekësi familje pranë Qendrës Shëndetësore ABC 2004

Diplomuar si Mjeke e Përgjithshme 2002

Vlerësoj integritetin dhe e dua familjen time

 

Kathy Scott, PT, DPT

Biografia:

Kathy ka përfunduar  Doktoraturën në Terapi Fizike nga Hardin-Simmons University, Texas.

Është trajnuar për të gjitha diagnozat ortopedike duke përfshirë specialitetin për dhimbje të qafës, këmbës dhe kyçeve.

Ka një interes të veçantë për të ndihmuar pacientët të parandalojnë dëmtimet, në punën me fëmijët me sindromën Down, dhe punën me studentët e fizioterapisë.

Dr. Ledia Kaci

Biografia:

Ka studiuar në Mjekësinë Interne dhe Pediatrinë në ShBA, dhe është licensuar nga Bordi i Mjekëve Amerikanë

Eksperience mbi 10 vjeçare në drejtimin e një qendre shëndetësore në ShBA.

Ka fokus të veçantë në Mjekësinë Parandaluese, Edukimin e nënave dhe kujdesin pediatrik për fëmijët

Kujdes për sëmundje kronike si Diabeti, Hipertensioni, sëmundjet Kardiake, Endokrine tek të rriturit.

 

Dr. Vinjola Tare

Biografia:

Ka fokus të veçantë në Mjekësinë Parandaluese, Edukimin e nënave dhe kujdesin pediatrik për fëmijët

Kujdes për sëmundje kronike si Diabeti, Hipertensioni, sëmundjet Kardiake, Endokrine tek të rriturit.

 

Dr. Florian Shehi

Biografia:

Ka fokus të veçantë në Mjekësinë Parandaluese, Edukimin e nënave dhe kujdesin pediatrik për fëmijët

Kujdes për sëmundje kronike si Diabeti, Hipertensioni, sëmundjet Kardiake, Endokrine tek të rriturit.

 

Dr. Oltiana Rika

Biografia:

Ka fokus të veçantë në Mjekësinë Parandaluese, Edukimin e nënave dhe kujdesin pediatrik për fëmijët

Kujdes për sëmundje kronike si Diabeti, Hipertensioni, sëmundjet Kardiake, Endokrine tek të rriturit.