Kursi i EKG dhe Grafi Diagnostike do të fillojë së shpejti pranë ABC Health.

Pas eksperiencës tejet pozitive së dy kurseve të mëparshme, grupi i ri i mjekëve të familjes do të ketë mundësinë të trajnohet duke filluar në Tetor 2015.

Kursi është i akredituar nga QKEV me 30 kredite dhe ofrohet për Mjek Familje dhe të përgjithshëm. Link tek faqja e QKEV

  • Trajnimi fillon ne 7 tetor ora 14.30 me prezantim per 30 minuta dhe ne 15.00 deri ne 19.30 eshte trajnimin (pushimet e kafes nuk llogariten ne ore trajnimi ndaj dhe koheqendrimi ehste 30 minuta me shume)
  • Trajnimet jane 3 here ne jave nga 4 ore dhe jane te hene, te merkure, te premte nga ora 15.00 deri ne 19.30
  • Pjesa e EKG do perfishje 5 dite nga 4 ore kurse grafia e kraharorit 2 ditet e fundit nga 4 ore.
  • Nje dite me vete do jete provimi dhe certifikimi (2 ore total)
  • Se bashku me provimin kursi ka ne totla 30 ore efektive trajnimi qe perkthehen ne 30 kredite nga QKEV. trajnimi tashme eshte i akredituar nga QKEV.
  • Per me shume detaje per oraret dhe datat ju lutem kontrolloni programin e atashuar.
  • Vendi ku do zhvillohet trajnimi eshte Qendra Shendetesore ABC, Rr. Qemal Stafa, N 260. Tirane (eshte perballe shkolles se kuqe mbi 9-katshet pak me lart tregut te bicikletave). Nr. tel 042/234105 (pergjigjet vetem gjate oreve klinike qe klinika eshte e hapur.
  • Pagesa totale per te dyja pjeset (EKG dhe grafi) eshte 20,000 leke
Ndryshimet ne oraret dhe datat mund te ndodhin por me miratimin e gjithe pjesemarresve dhe duke lajmeruar QKEV te pakten disa dite perpara.

 

Na kontaktoni me email tek healthcenter@abchealth.org për të rezervuar një vend.

Shkarko Programin