Antoneta Zotaj

Biografia Diplomuar si Mjeke e Përgjithshme nga Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Mjekësisë, në 2004. Ka përfunduar një internship dy-vjeçar mbi Mjekësinë e Familjes në Fondacionin Shëndetësor ABC në 2006 Ka kryer specializimin si Mjeke Familje në Departamentin e Mjekësisë së Familjes, Universiteti i Tiranës, 2013 E licensuar nga Bordi i Mjekëve Amerikanë E certifikuar…

Details

Dr. Ledia Kaci

Diplomuar si Mjeke e Përgjithshme nga Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Mjekësisë, në 1999. E licensuar ne SHBA nga Bordi I Edukimit Mjeksor per Mjeket e Huaj (ECFMG) 2002 E specializuar ne Mjekesi Interne dhe Pediatri ne SHBA dhe është licensuar nga Bordi i Mjekëve Amerikanë. Eksperience mbi 10 vjeçare në drejtimin e një qendre…

Details