Trajnim për Eko Obstetrike dhe Gjinekologjike

Në vazhdim të kërkesave të shumta nga mjekë për trajnim, ABC Health Medical Training do të zhvillojë një trajnim të akredituar për përdorimin e Ekos Obstetrike dhe Gjinekologjike. Detajet për kursin e parë që zhvillohet në 22 Shtator gjenden mëposhtë:   Tema:  Trajnim për mjekët e kujdesit parësor në përdorimin e Ekos Obstetrike dhe Gjinekologjike. Lektorë:  Dr. Robert…

Details

Trajnim për Infermiere

ABC Health Medical Training do të ripërsëritë trajnimin:   Tema:  Trajnim infermieror për Ndihma e parë dhe reanimimi Kardio-Pulmonar Data:  E enjte, 17 Nëntor 2016 Ora:  09:30-14:00 (gjysëm ore pushim në mes) Kredite:  4 kredite nga QKEV Kosto:  2,000 lekë të reja (duhet bërë si parapagese për të zënë vendin) Vendndodhja:  Qendra Shendetësore ABC   Ju inkurajojmë…

Details

Aftesitë bazë në infermieristikë

Programi Nga data 9 deri në 30 Maj 2016, Qëndra Shëndetësore ABC ofron trajnimin “Aftësitë bazë në Infermieristikë” për infermierët në qytetin e Elbasanit. Programi praktik i përbërë nga 8 tema mbi aftësitë bazë për cdo infermier, mbështetur në studimet dhe evidencat më të fundit në shkencat mjekësore përsëritet për herë të tretë pas shumë kërkesave të infermierëve…

Details