Antoneta Zotaj

Biografia Diplomuar si Mjeke e Përgjithshme nga Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Mjekësisë, në 2004. Ka përfunduar një internship dy-vjeçar mbi Mjekësinë e Familjes në Fondacionin Shëndetësor ABC në 2006 Ka kryer specializimin si Mjeke Familje në Departamentin e Mjekësisë së Familjes, Universiteti i Tiranës, 2013 E licensuar nga Bordi i Mjekëve Amerikanë E certifikuar…

Details

Dr. Ledia Kaci

Diplomuar si Mjeke e Përgjithshme nga Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Mjekësisë, në 1999. E licensuar ne SHBA nga Bordi I Edukimit Mjeksor per Mjeket e Huaj (ECFMG) 2002 E specializuar ne Mjekesi Interne dhe Pediatri ne SHBA dhe është licensuar nga Bordi i Mjekëve Amerikanë. Eksperience mbi 10 vjeçare në drejtimin e një qendre…

Details

Trajnim për Eko Obstetrike dhe Gjinekologjike

Në vazhdim të kërkesave të shumta nga mjekë për trajnim, ABC Health Medical Training do të zhvillojë një trajnim të akredituar për përdorimin e Ekos Obstetrike dhe Gjinekologjike. Detajet për kursin e parë që zhvillohet në 22 Shtator gjenden mëposhtë:   Tema:  Trajnim për mjekët e kujdesit parësor në përdorimin e Ekos Obstetrike dhe Gjinekologjike. Lektorë:  Dr. Robert…

Details

Trajnim për Infermiere

ABC Health Medical Training do të ripërsëritë trajnimin:   Tema:  Trajnim infermieror për Ndihma e parë dhe reanimimi Kardio-Pulmonar Data:  E enjte, 17 Nëntor 2016 Ora:  09:30-14:00 (gjysëm ore pushim në mes) Kredite:  4 kredite nga QKEV Kosto:  2,000 lekë të reja (duhet bërë si parapagese për të zënë vendin) Vendndodhja:  Qendra Shendetësore ABC   Ju inkurajojmë…

Details

Aftesitë bazë në infermieristikë

Programi Nga data 9 deri në 30 Maj 2016, Qëndra Shëndetësore ABC ofron trajnimin “Aftësitë bazë në Infermieristikë” për infermierët në qytetin e Elbasanit. Programi praktik i përbërë nga 8 tema mbi aftësitë bazë për cdo infermier, mbështetur në studimet dhe evidencat më të fundit në shkencat mjekësore përsëritet për herë të tretë pas shumë kërkesave të infermierëve…

Details

Vaksinat e gripit

Vaksina e Gripit Vaksina e gripit është mënyra më e mirë për tu mbrojtur nga virusi i gripit. Ajo është një vaksinë e përvitshme e cila përshtatet ndaj ndryshimeve të shpeshta të virusit të gripit. Vaksina parandalon ndërlikimet e gripit si pneumonia apo meningiti dhe rekomandohet për fëmijët dhe të rriturit gjithashtu. Vaksina duhet marrë…

Details