Trajnim për Infermiere

ABC Health Medical Training do të ripërsëritë trajnimin:   Tema:  Trajnim infermieror për Ndihma e parë dhe reanimimi Kardio-Pulmonar Data:  E enjte, 17 Nëntor 2016 Ora:  09:30-14:00 (gjysëm ore pushim në mes) Kredite:  4 kredite nga QKEV Kosto:  2,000 lekë të reja (duhet bërë si parapagese për të zënë vendin) Vendndodhja:  Qendra Shendetësore ABC   Ju inkurajojmë…

Details