Vaksinat e gripit

Vaksina e Gripit Vaksina e gripit është mënyra më e mirë për tu mbrojtur nga virusi i gripit. Ajo është një vaksinë e përvitshme e cila përshtatet ndaj ndryshimeve të shpeshta të virusit të gripit. Vaksina parandalon ndërlikimet e gripit si pneumonia apo meningiti dhe rekomandohet për fëmijët dhe të rriturit gjithashtu. Vaksina duhet marrë…

Details